/_images_upload/_tn_9207eaaff797ad25.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature

Vacatures

Ervaringen met Redvice

HZPC Joure

Wij hebben een bedrijfspagina laten maken op de website van Redvice. Hierop kunnen wij zelf de vacatures plaatsen in onze eigen huisstijl. Redvice maakt ze googleproof en plaatst ze door op internet. Hierdoor stijgt het bereik van onze advertenties enorm. Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Redvice. Sinds wij werken met Redvice is de kwaliteit van de aangeleverde CV’s enorm gestegen. Veel van de administratieve werkzaamheden wordt van ons overgenomen. Voor ons werkt de bedrijfspagina heel goed: We krijgen met weinig moeite hele goede kandidaten.

LTO Bedrijven

We hebben voor Redvice gekozen om ons te ontlasten van het vele werk dat het sollicitatieproces met zich mee brengt. En dat werkte! Redvice werkt snel en informeel. Het was heel makkelijk. We hadden er zelf weinig omkijken naar. Alles ging conform onze afspraken. We hebben de werknemer gekregen die we zochten.

AVEBE

Het was prettig zaken doen met Redvice. Ze hebben veel marktkennis en weten vaak de geschikte kandidaten te vinden en/of te benaderen; je krijgt waar voor je geld. Informeel, laagdrempelig, hands-on, korte lijnen.

Van Dijk Banket BV

Wij hebben Redvice op 12 januari ingeschakeld om een vacature voor ons in te vullen. Op 15 februari hebben we het contract met de kandidaat getekend. We kunnen dus spreken van een succesvol traject. De dienstverlening van Redvice is het best te omschrijven als no nonsense aanpak, volledig transparant, geen overbodige diensten maar precies dat wat we zochten en met elkaar hebben afgesproken.

Van de Leur Banketspecialiteiten

"We hebben gebruik gemaakt van de diensten van Redvice omdat we tegen concurrerende tarieven de professionaliteit konden testen.
De samenwerking is prima verlopen en is alsvolgt samen te vatten; goede kandidaten, aangedragen in een bijzonder kort tijdsbestek tegen concurrerende tarieven". Redvice hebben wij leren kennen als een professionele partij, die al meerdere keren zeer goed in staat is gebleken voor ons de juiste kandidaten te vinden.

Anoniem

"Ik kan je zeggen dat we tevreden zijn over de werkwijze en de samenwerking en dat deze in ieder geval verrassende kandidaten heeft opgeleverd die hoogst waarschijnlijk niet zelf een reactie zouden hebben gegeven op onze advertenties. Hierdoor spreken we een bredere doelgroep aan en hebben we meer kans op het succesvol vervullen van een vacature. Daarnaast staan de kosten niet in verhouding tot de werving & selectie procedure van andere bureaus die algauw een aanzienlijk percentage rekenen voor het selecteren en voorstellen van kandidaten. De werkwijze van Redvice is veel gerichter en dat merk je in tijd en geld."

NAK

Hoe maakt de NAK gebruik van de diensten van Redvice?
We hebben onze website gekoppeld aan het recruitmentsysteem van Redvice. Dit betekent dat we gebruik maken van de kennis, het netwerk en de techniek van Redvice.

Kennis: Redvice maakt de vacaturetekst zo op, dat deze op de juiste zoektermen door google gevonden wordt. In overleg met Redvice stellen we per vacature een advertentieplan op .
Netwerk: Elke vacature wordt ook uitgezet in het netwerk van Redvice. Alle reacties komen echter wel rechtsreeks bij ons binnen. Dit levert veel extra kandidaten op.
Techniek: We maken gebruik van het recruitmentsysteem van Redvice, waarmee we altijd overzicht houden over de kandidaten en tegelijk bouwen aan een eigen database.

Redvice geeft ongevraagd en gevraagd advies bij het vinden van de juiste medewerkers voor de NAK. Op een integere, professionele en open manier werken we samen aan het vinden van de juiste medewerker voor de toekomst. Door de integere en no-nonsense benadering van Redvice is er duidelijk synergie in de samenwerking met de NAK. Ondersteuning door professionele wervingsmethodes heeft voor ons veel toegevoegde waarde. Duidelijke voordelen van Redvice zijn eerlijkheid, snelheid en een frisse blik op de werving van nieuwe medewerkers voor en door de NAK.

Kanters Special Products.

We werken bij Kanters sinds de oprichting van Redvice met elkaar. In oktober hadden we 4 vacatures die binnen 2 maanden succesvol zijn ingevuld. De uitwerking is zeer efficiënt en effectief, en neemt ons veel werk uit handen. Omdat wij met Redvice goed kunnen communiceren over onze specifieke wensen, is de kwaliteit van de mensen die ons worden voorgelegd ook altijd van hoog niveau. Daarnaast spreken de flexibele dienstverlening en de realistische tarieven van Redvice ons erg aan.

Opdrachtgevers
Redvice gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close