Terug naar Redvice

Samenvatting

Kernactiviteiten
GroeNoord is een bedrijf wat in 2011 is ontstaan uit 3 familiebedrijven, in 2012 kwam er nog een familiebedrijf bij. Deze familiebedrijven waren al 10-tallen jaren actief in de mechanisatie branche. Door de krachten en kennis te bundelen probeert GroeNoord zijn klanten zo goed mogelijk te bedienen. In 2011 is GroeNoord officieel dealer van John Deere in geheel provincie Groningen, Drenthe en een deel van Oost-Friesland geworden.

Vanaf begin 2017 is Greve BV, wat ook sinds 2011 officieel dealer van John Deere is van 7 vestigingen in Friesland en Flevoland, samengevoegd met GroeNoord. Greve BV en GroeNoord zijn samen verder gegaan onder de naam GroeNoord.

Met de 14 vestigingen in Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland probeert GroeNoord dicht bij de klanten te blijven en met de inzet van 177 deskundige medewerkers proberen we de service te optimaliseren. GroeNoord is gespecialiseerd in het verkopen, onderhouden en repareren van tractoren, landbouwmachines, maaimachines en professioneel groenvoorziening machines.

Naast de verkoop zijn we ook gestart als verhuur bedrijf van tractoren en werktuigen, onder de naam RentNoord BV.
Hoofdvestiging Nederland
Groningen
Aantal vestigingen
14
Aantal medewerkers
177
Regio:
Noord Nederland, Oost Nederland
Bedrijfsvideo:

Ambitie

Wie zijn wij
GroeNoord is gespecialiseerd in het verkopen,onderhouden en repareren van tractoren, landbouwmachines, maaimachines en professioneel groenvoorziening machines. Naast de verkoop zijn we ook gestart als verhuur bedrijf van tractoren en werktuigen, onder de naam RentNoord BV.
Visie
Met de 14 vestigingen probeert GroeNoord dicht bij de klant te blijven.

Met de inzet van 177 deskundige medewerkers proberen we de service te optimaliseren.

Carrière

Instroom
Wij zijn een jonge organisatie die zich onderscheidt door schaalgrootte, gespecialiseerde kennis en professionaliteit.

Wij vragen van onze medewerkers dat zij zelf verantwoordelijkheid nemen en bieden vrijheid én collegialiteit in een groot en inspirerend team.
Ontwikkelen en leren
Wij bieden een goede beloning en opleidingsmogelijkheden aan onze medewerkers.
Functiegebieden:
Techniek, Verkoop

Werknemers aan het woord

Kom ons team versterken
GroeNoord zoekt met grote regelmaat goed opgeleide en ervaren medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in een professionele organisatie en gericht zijn op duurzame relaties met klanten.
Sfeer

Recente vacatures van GroeNoord

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Deel dit bedrijf

Redvice gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close