Terug naar Redvice

Samenvatting

Kernactiviteiten
Schuitemaker ontwikkelt, produceert en verkoopt al ruim 90 jaar professionele landbouwmachines op het gebied van voederwinning, voeren en bemesten. Daarnaast biedt Schuitemaker een totaalpakket aan winterdienst oplossingen.
Hoofdvestiging Nederland
Rijssen
Aantal vestigingen
1
Branche
Melkveehouderij

Ambitie

Wie zijn wij
Schuitemaker heeft door jarenlange ervaring, gecombineerd met een ijzersterk imago inmiddels een vooraanstaande positie op zowel de agrarische markt als op de overheidsmarkt verworven. Voor beide sectoren geldt, dat Schuitemaker haar positie door de jaren heen heeft weten te behouden door goed te luisteren naar de wensen van de klanten, toekomstige behoeftes vroegtijdig te signaleren en de technologische ontwikkelingen nauwgezet te volgen. Schuitemaker Machines is in 1918 ontstaan en Schuitemaker machines worden verkocht over de gehele wereld. .
Visie
Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt al ruim 90 jaar professionele landbouwwerktuigen op het gebied van voederwinning, voeren en bemesten. De kracht van alle Schuitemaker producten is met name de eenvoud en het gemak voor de gebruiker. Daarbij zijn service, veiligheid en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten.

Carrière

Instroom
Als toekomstige collega ben je enthousiast. Je bent leergierig en stressbestendig. Je staat open voor nieuwe uitdagingen. Je spreekt je talen (duits, engels en frans is een pré). Je wilt graag meedenken over de toekomst van Schuitemaker. Je wilt graag jouw kennis en kunde delen met nieuwe collega’s. Wij weten dat plezier in het werk belangrijk is en dat beloning en vergoeding geen zorg mag zijn. Wij relateren dit dan ook aan je ervaring en vaardigheden en er zijn doorgroeimogelijkheden.
Functiegebieden:
Binnen ons bedrijf zoeken wij regelmatig de juiste medewerkers voor verschillende functies. Dit kan gaan om verkoopmedewerkers (binnen), logistiek, engineering maar ook stagiaires en afstudeerders in deze richting kunnen aan de slag bij Schuitemaker.

Werknemers aan het woord

Deel dit bedrijf

Redvice gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close