Terug naar Redvice

Samenvatting

Kernactiviteiten
Groenten zijn onze passie
‘Vers’ gaat verder dan een frisse uitstraling. Heemskerk beseft dat als geen ander. Daarom houden wij de tijd tussen oogsten en bezorgen zo kort mogelijk. Met onze moderne productietechnieken en gedreven medewerkers serveren wij momenteel zo’n 2 miljoen verpakkingen per week aan tal van distributiecentra en supermarktketens in binnen- en buitenland. En krijgt elke consument het hele jaar door vers gesneden en verpakte groenten en salades in huis.
Hoofdvestiging Nederland
Rijnsburg
Branche
Food

Ambitie

Wie zijn wij
Ruim 50 jaar geleden werd vanuit een kleine schuur de basis gelegd voor het groentebewerkingsbedrijf dat Heemskerk vandaag de dag is. Heemskerk behoort inmiddels tot de 10 grootste groentebewerkingsbedrijven van Europa.
Visie
De bedrijfsfilosofie van Heemskerk is even eenvoudig als doeltreffend: door continu en klantgericht topkwaliteit te leveren, stellen we onze klanten tevreden. We bieden onze klanten volledige service. Niet alleen in de producten die we leveren maar ook in onze diensten. We verzorgen category plannen op maat en werken nadrukkelijk samen met onze afnemers waar het innovatie, logistiek en kwaliteit betreft. Zodoende willen we onze positie in de top 10 van Europa handhaven. En zelfs verbeteren.
Waarden en Doelen
Groeien vereist investeren. Bijvoorbeeld in nieuwe technieken om het eindproduct kwalitatief nóg beter te maken. Of in nieuwe producten die we zelf of in opdracht van anderen bedenken.

Maar ook geven wij medewerkers alle gelegenheid om zich te ontwikkelen tot ware specialisten. Werkend conform strenge procedures ten aanzien van voedselveiligheid.

Met onze mensen, faciliteiten en onze innovatiedrift zullen we gezond door blijven groeien.

Carrière

Werknemers aan het woord

Deel dit bedrijf

Redvice gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close